Είμαστε κοντά σας σε κάθε βήμα με μοναδικό σκοπό την πλήρη ικανοποίηση σας και την καλύτερη εμπειρία σε όλη την διάρκεια της ενοικίασης του αυτοκινήτου σας.

Σχετικά με εμάς

Ανταγωνιστικές τιμές, καλύτερα αυτοκίνητα

Η υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων της Breeze είναι ένα πρακτορείο ενοικιάσεων αυτοκινήτων με έδρα την Αθήνα και υποκαταστήματα στην Πάρο και σύντομα στην Κρήτη. Είμαστε μια νέα επιχείριση που λειτουργεί 2 χρόνια Η ανάπτυξή μας βασίζεται στους ανθρώπους μας. Τα καταφέραμε επειδή φροντίζουμε όλους τους πελάτες με τον καλύτερο τρόπο όποια και να είναι η ανάγκη βρίσκοντας λύσεις σε κάθε περίπτωση που χρειαστεί. Το γραφείο μας προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές, άμεση εξυπηρέτηση και καινούργια οχήματα.

Ανακαλύψτε περισσότερα

εμπειρία χωρίς ταλαιπωρία

Στην Breeze Rentals προσπαθούμε κάθε μέρα να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας με κεντρικό άξονα τον πελάτη. .Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να σας εξυπηρετήσουμε και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση. Για μας πρωταρχικός μας στόχος είναι η καλύτερή εμπειρία του πελάτη μας

Γιατί να επιλέξετε εμάς

Ποτέ δεν ξεχνάς τη μυρωδιά του Καινούργιου αυτοκίνητου

Ο Στόλος μας

Το Breeze Car Rental προσφέρει VW Polo αυτοκίνητα για ενοικίαση, 15 από τα οποία αγοράστηκαν στα τέλη της 2017. Η ασφάλεια είναι σημαντική, ειδικά όταν πρέπει να ταξιδέψετε ή να μετακινηθείτε για πολλές ώρες ή ακόμα και ημέρες. Για τον λόγο αυτόν, η επιλογή του κατάλληλου αυτοκινήτου σας εξασφαλίζει την απόλυτη ηρεμία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας είναι πρωταρχική. Η ασφάλειά σας και η ικανοποίησή σας από τις υπηρεσίες μας είναι η κινητήριος δύναμη για την βελτιστοποίηση των υπηρεσιών μας Για όποιον λόγο και αν ταξιδεύετε, μπορείτε να βασιστείτε στο στόλο μας που αποτελείται από νέα και αξιόπιστα αυτοκίνητα για να σας πάει εκεί με άνεση και ασφάλεια στον προορισμό σας. Ενοικιάστε το αυτοκίνητό σας από την Breeze και επωφεληθείτε από όλες τις ανέσεις που σας αξίζουν.

Υπηρεσίες Προσφέρουμε

Ασυναγώνιστα χαρακτηριστικά

Επιστροφή σε πολλά σημεία παραλαβής

Επιστρέφοντας στο σπίτι στη μέση της νύχτας; Μην ανησυχείτε, είμαστε διαθέσιμοι 24 ώρες την ημέρα, ώστε να μπορείτε να επιστρέφετε το όχημά σας όποτε χρειάζεται.

Οδική Βοήθεια σε περίπτωση βλάβης

Ελπίζουμε ότι δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε αυτή την υπηρεσία, αλλά εάν το κάνετε, υπάρχει ένας αριθμός χωρίς χρέωση που περιλαμβάνεται στη σύμβαση ενοικίασης ή εμφανίζεται στο αυτοκίνητό σας για 24/7 οδική βοήθεια έκτακτης ανάγκης.

Αλυσίδες χιονιού

Θυμηθείτε, Ο καιρός στην Ελλάδα δεν είναι πάντα ηλιόλουστος.. Εάν οδηγείτε μεταξύ Νοεμβρίου και Μαρτίου, ιδιαίτερα στα βουνά, σας συνιστούμε να προμηθευτείτε αλυσίδες χιονιού για κάθε περίπτωση.

Αποδράστε από την Αθήνα

Οι προτάσεις μας

Ελληνική Εξοχή

Παρνασσός

Ώρα:  3h:10m Απόσταση:  203Km Σε υψόμετρο 1.600-2.250 μέτρα, στις τοποθεσίες Κελάρια και Φτερόλακκα, βρίσκετε το μεγαλύτερο και αρτιότερα οργανωμένο

Διαβάστε περισσότερα»
Ελληνική Εξοχή

Μετέωρα

Ώρα:  3h:10m Απόσταση:  203Km Μετέωρα, ένα τοπίο που σε μαγεύει! Τα Μετέωρα είναι γνωστά σε όλο τον κόσμο για

Διαβάστε περισσότερα»
Ελληνική Εξοχή

Γεράνεια

Ώρα:  1h:22m Απόσταση:  66 Km Τα βουνά Γεράνεια είναι μια από τις πιο ξεχωριστές οροσειρές της Πελοποννήσου, που αγκαλιάζονται από

Διαβάστε περισσότερα»
Ελληνική Εξοχή

Λουτράκι

Ώρα:  1h:00m Απόσταση:  75 Km Διάσημη λουτρόπολη, μόλις 80 χιλιόμετρα από την Αθήνα, με αρκετούς μόνιμους κατοίκους και τουριστική

Διαβάστε περισσότερα»
Ελληνική Εξοχή

Αλεποχώρι

Ώρα:  1h:10m Απόσταση:  63 Km Το Αλεποχώρι βρίσκεται σε απόσταση 19 χιλιομέτρων από τa Βίλια και ο επισκέπτης συνδυάζει

Διαβάστε περισσότερα»

Τι είπαν για μας Σχετικά με εμάς

Μαρτυρίες

Sam Gordon
Sam Gordon
@Trip Advisor
Read More
Καλός συνεργάτης, με φτηνές τιμές, εύκολη διαδικασία κράτησης
Costas Papaikonomou
Costas Papaikonomou
@Twiter
Read More
Μου έδωσαν ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο με τη χαμηλότερη τιμή στην αγορά
Kavin Santers
Kavin Santers
@facebook
Read More
Άμεση ανταπόκριση στα ερωτήματά μου για προσφορά ενοικίασης μεγάλης διάρκειας. Ιδανικός για εταιρικές κρατήσεις
David Zackler
David Zackler
@trip advisor
Read More
Μπορεί να είναι ένα μικρό καινούργιο γραφείο αλλά η εξυπηρέτηση ήταν άψογη σε κάθε βήμα. Ευχαριστώ Breeze
Previous
Next